Promise means

Vi kanske kommer stanna här föralltid, ...nynnar på en egen-översatt låt. 
 
Idag är det Torsdag både i kalendern och på riktigt. De senaste dagarna har man liksom inte vetat vilken dag det varit. Det blir liksom så när man har så mycket och så lite att göra och helgerna går in i varandra. Tänk när jag var liten, då tyckte jag alltid att det var år mellan varje gång det blev fredag och man fick göra som man ville. Nu däremot får man även lite ångest över att tiden går så snabbt. Åldersnoja 2.1.    <------  just precis, om bara några få dagar har det antagligen redan blivit november och kanske även den 18:e dagen. Hujedamig, då är det inte längre Forever 21, mer tjugotvå-går-mot-sjuttiosju. 
 
Det jag ville skriva ijäntligen har jag nu glömt bort.                 Jag sålde precis en grej och tjänade mig en slant så jag kan ta tåget hem från Stockholm på söndag (glädjs ej över det tjuv! Jens kommer vara hemma). 
 
 
JO nu kom jag på det. Jag kollade på Nybyggarna från kanal 5 till lunchen idag. Och man liksom blir så motiverad på något sätt. Tänk om man kunde vara lika mycket till tjänst för samhället som man tänker sig i huvudet, men som vanligt fastnar man i sin egen viktiga röra som ska redas ut innan man kan hjälpa andra.
 
 
Genomförde i morse en powerwalk på en knapp timma, lite senare idag ska jag till Actic på provträning med PT, sedan ska jag simma lite i vatten innan jag far hemåt för skissande av produkt, vars produkten skapa ett behov. Blir frusterad när jag tänker på det, så förslag tas emot med öppna armar.
 
 
 
 
 
Ha en strålande fin dag! 
 
Angenämt och adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0