what a day

The Shins - New Slang
 
Jättejättejättejättejättebra faktiskt! Inte för att jag kom på det nu, utan för att jag hör den nu!
Här sitter jag i mörkret och dagen har varit en sån där dag som man bara vill ska gå över. Som somliga går och får återfall på. Återfall av flera slag, inget speciellt. Inte jag däremot, nepp, för jag kan se vidare.
 
Så där ja, nu vet ni det.
 
Hejsvej
 

I'm home

Visst är det trevligt att trivas?
 Det är nämligen det för mig och det som är så flott är att jag trivs och älskar att vara hemma. Det är något som är ganska nytt för mig. Har alltid varit en sådan som alltid vill göra något, någon annan stans. Men nu har jag kommit på mig själv och gillar att bara vara hemma. Stortrivs faktiskt. Och det, det får mig att rysa lite också. För snart, snart så är det slut på min tid här i Linköping. Snart så ska jag ut å flaxa igen, men lite motvilligt. Jag vill nämligen ha med mig mitt hem. Det känns.. känns gör det!
 
Annars kan jag passa på och informera om att hösten snart är slut och det gillas inte, men innan vi tar den sorgen vill jag bara påpeka att det fortfarande ÄR höst, alltså ingen pre-jul tid!!!! Viktigt! 
November är nämligen min månad, där jag lever och mår extra mycket bättre. Riktigt flow får jag och det är så konstigt att det är just en tid på året som jag lever mer än annars. 

Min älskade andra hälft överraskade mig igår också, helt otroligt glad blev jag och kan tänkas ytligt när det brås på något materiellt jag fick av honom men sån är jag. Jag fick en Wacom Intous 5 touch ritplatta. hehehehe, 
Så jäkla nice! 
Så mitt glada jag ska fortsätta bli bäst på den nu.
 
Tack och leverpastejhej
 
 
Här är mitt senaste mönster, som kom till innan jag fick ritplattan. Gjord i Adobe Illustrator
 
 
Också ett av mina verk i form av höstmys 5.0. 

göttiörat


RSS 2.0