hemslööö

Det är det man är rädd för men alltid hamnar i.
Hemslö alltså,

Idag befann jag mig tidigt som tuppen nede på Hemslöjdens huvudkvarter på Storgatan för smiderier av utställningen som kommer starta lördag nästa vecka. Vilken fest det kommer bli, hoppas alla jag känner kommer! Ni alla är faktiskt välkomna. Den står också där en stund så för den som inte har anledning då på lördag kan komma vid ett senare tillfälle, HURRA!

Annars kan jag berätta att jag efter en mycket lång panik(inkl.ångest)tillvaro, i några dagar, känns det nu som om det har spruckit upp och solen har kommit fram för att lysa på lilla mig. Pluggproppen har släppt likzzm, mycket tackvare goda kompanjoner i klassen och fästmannnnn1.

Good times is ahead! (exept för AB+B, (nämner inte namnet för att kanske få träffar på gåggle) men han ecklige ni vet. USCH, he scares me.)

See you later, Google-Translator

 


växeln hallå hallå

ja men hej alla fans och läsare. antar nu att det inte finns fler än mitt eget lilla ego kvar på denna ödeslagda sida.
jag har gått igenom en period av långa dagar och hårt arbete vilket har lett till denna ack så dåliga uppdatering.

Igår senast, var jag i hemstaden Trondheim och idag är jag tillbaka i Linköping, all over the place så att säga, men med ny kurs framför kommer jag nu blir mer tillgänglig åt alla medier.

FYI, så har jag också fått bort min gips, så nu är jag mer eller mindre normal igen. Idag blir det att träna för att sen åka till city of Linkoping!


RSS 2.0