guld och vildvittror

Solen skiner i mitt bleka ansikte och magen värker, sitter ute på altanen och försöker njuta av den sista stunden av sol innan mörkret sätter in i månadslängder. Vad gör man en dag som denna? int möcke, ska bege mig till skola senare och dreja,

Nu väntar guben på att jag ska skriva på wordfeud!


himlen är sen

Sitter nu påväg hem från Åmmeberg i bilen med kung Oscar i baksätet. Hej volvoraggarn åker om


lökt

Just nu kommer det från mobilen, för första gången. Sitter i elsoff och glor half eight hos mej, sedan efter Idol.
Skulle springa en promenad i kväll men det blev en tallrik fiskpinnar istället. Vet inte om det ersätter så bra men det sitter gott i magen.

Nu ska de göra scampi på teve


ändring

Träningsvärt skulle man kunne säga, värt alltså (för de som läste -värk). Det är fan värt. När man känner endorfinerna kommer och invaderar kroppen blir man glad i hela toppen ..

När jag blir stor ska jag bli träningsfreak och hantverkare. som jag är redan nu typ, Kul för mig säger andra då, kontrar inte med så mycket annat.

Jag önskar just nu att mål var nära och att jag hade längre hår,  hälsar ytliga Karin

El hösti är här y'all!

Tränt

Var kanske inte så nödvändigt att ta med sig kameran upp i helgen, tog liksom inga kort! Badd

 
Väl hemma i Linkan igen kan jag inte säga annat än att det är lika tråkigt/vanligt som alltid, förutom att det går framåt!

Kan tyvärr inte berätta om så många spännande bravader som har hänt uppe i hufvudstaden men det kanske är lika bra då det var möcke skönt att bara vara i alla fall.

Jo, påvägen upp berättade jens att det fanns en grej någonstands med en partikel som hade åkt snabbare än ljuset, vilket teknikskt skulle betyda att jag om några år kan åka fram i tiden. Kul va?

Annat kan jag inte komma med.

Hejs


en av de som stog på min påhälsningslista i helgen

suppehue

Alla fåglar ropar i mitt öra. Nu ska jag få åka till Stockholm äntligen, känns som en evighet sen.

Waiting for my It-man,

Skulle dock vilja ha med mig lite keramik upp som present, men inget är klart så det får vänta. Inte allt för länge hoppas jag.

Nu ska jag städa i stugan innan det blir i snabbaste hasighet ( micran fräser runt i högsta på 100km/h, inte så snabbt med andra ord) upp til elstock.

ååh frääs!


Det finns möcke man kan gör

JA,
 
Sängen är såld och pengen ska användas upp imorra på vår äventyrsfärd till Norraköping. det ska bli ku-k ku-k kul!
Gårdagen bjöd mig på en tur till staden med kömpisar som Miranda, Tua och Linda. Det hände inte mer än att vi hade trevligt, köpte lite mat inför kvällen och en påse med två kjolar hamna i handen.
Kvällen var en finvisit hos Mirrää där vi fyllde vara magar med Tacos och andra trevligheter. Ögonen fick godis också i filmen The Proposal, som jag nu kanske har sätt fler gånger än jag sett min egen mamma. Så kan det bli...

Apropos mamma så far jag dit med karln på fredda nu, ska bli bra dää. Köpa färgdroppar, krama syskonen, äta food, titta på utställning och titta, titta på alla butiker som inte finns i Liniga köping.Annars mår jag bara bra och om en, två, tre fyra timmar ska jag på STEP mathafacka. OM jag kommer bli trött.
Svar JA..............

( kan också komma med nyheten om att jag har fått mig ett kamerastativ från guben. Härliga photoshoot-tider!)
Det finns de i världen som bara har det. Som tur är får jag jobba lite för att få det! men vad hade jag annars gjort liksom!

som jag sa

jajjjjja!
Som människa i denna lägenhet ger jag mig nu rätten att hoppa i säng.
Oj vad intressant jag är.
Adjö
som medverkare i denna bild tackar jag för uppmärksamheten.

RSS 2.0