för skönhet finns inom oss, om jag ljuger om sånt där

Jaha, att sova i sängen funkar inte längre. Efter att ha sovit i soffan nu i 3 dagar skulle vi sova i sängen för att soffan inte skulle bli så ledsen. Det gick inte att somna och när det var dags att gå upp var jag SSV på riktigt.
John den jäveln (Blund alltså) Han var inte hos oss i alla fall. Jag är så trött, men jag måste stå upp för laget ändå. Hur kan man missa att den man sover bredvid inte heller sover på en hel natt?

Inte har jag några fina kläder heller. Kanske ska jag lägga mig igen?are you a gril?

Sol var det här. Malin och jag var ute på hemliga äventyr idag och sedan skickade vi in den fina rapporten som jag faktiskt har blivit ganska stolt över nu. Den blev bra och den tillför något nytt.
Annat än det har faktiskt inte hänt än att vi resten av dagen solade, åt solrosfrön, filosoferade och var på lite kvällsmöte i Lindas trädgård.
Sen så har jag också kommit på hur jag vill göra min framtida tatuering. Om den nu kommer bli av, som jag hoppas förstås.! Jag ska nå mitt mål först bara. Den kommer bli så braaaaaaa//happi gril


All-brain

Hej  i luckan


Det känns som att den här dagen är lite gladare än andra dagar faktisk. Kanske för att Malin inte gick på toan med stopp i eller att jag har fått frossa i chokelad eller att det är lördag. Vi kanske ska säga att det är en mix av allt det. 
Eftersom jag gillar nyheter har jag idag vågat prova äta den nye chokladen Marabou Caribbean. ÄVEN om det är cocos i den. Jag har då testat mig fram och kommit fram till att om man tuggar och sväljer tillräckningt snabbt, känner man inte cocos smaken. Den får 1 av 6 prillor av mig.

Tack för idag.

Till bilden i ära ( om man nu säger så va) kan jag berätta att vi har köpt en ny säng. Tackar Kungsängen för det.

G, ge, gen, gene, gener, genera, general liksom, det är jag!

p, pl, pla, plan, plane, planer, planeri, planerin, planering   hela dagen lång.
Kvällen har prytts av scones och te samt Sveriges fulaste hem. Simon i mitt hjärta skulle man kunna uttrycka sig.
Imorn är det möte och för att klara dagen ska jag tänka på minimalela. Då känner jag mig smart liksom.
Timmarna, dagarna, veckorna går så snabbt för tiden. Jag hinner inte alltid med allt. Tänk om man kunde blanda lite mellan tråkiga tider och tider som nu. Då skulle det flyta på ganska lagom.
General Karin tackar för dagen och ber om en god natt sömn utan konstiga drömmar om BIK BOK och tågresor till knasiga ställen. jävligt sjukt faktiskt. Note to Malin: om du vill veta, fråga mig imorn!

rubbriiic

plugg,mcdonalds,handledning,sol och rapport. Det är inte lätt att få ihop det.
Får besök av en blivande logoped i sommar, mycket kul det ska bli faktiskt. Att bada med bromsen liksom.
Bröllop var det i helgen också. Mitt första och hittils bästa! Kul var bara förnamnet. Johanna Papalexi, världens finaste brud också.
Nu piper det här i biblioteket, undrar om det är någon tjuv som försöker sno alla böcker. Lite troligt. Malin kissade där nere säger hon, okej säger jag.
Det är faktiskt bara torsdag, fredag, lördag och söndag och måndag kvar. Sen är det nästan slut. Då ska man ta sig upp till hufvudstaden igen för att fira, men denna gång Maja. "studenten,studenten,studenten.." igenkänligt.
men nu blir det slut på slöeriet här. HEJ

I climbed a mountain and turned around

 hemma oh yes!.

jag är värdelös tack!
men jag skiter i det.
rise above
jag blir äldre hej hej, och jag lär!du har sån jävla turge dig fan på

oh hello,

ingen nytta gjort så långt ögat kan se. Hade fint besök i går och flaggan var uppe. Sitter inte i Bengt soffa och töjer ut mina skor till bröllopet i helgen. Ångest har jag också, men det lockar inte hunden.

KAfffe är gott och nu ska jag ut i regnet.

ses snart igen

RSS 2.0