kom ned da Wenche

liksom nu har det varit lite trevliga tider här i farstun, när man liksom behöver det som mest kommer räddningen i form av besök. Efterlängtad som fan. Det var glada dagar i en vecka men nu är de helt plötsligt blåst borta.
Det gick fort, det sägs att tiden flyr när man har kul. Instämmer - Karin.
Midsommar i Åmmeberg är ett annat kaptitel men vad gör väl det när man har såna fina människor i sin omgivning.
Kan nog inte vara för bitter heller med tanke på att idag har vi blivit ägare till en helt ny underbart stor säng som man bara ser på film. OCH inget mindre än en pool står på vår baksida. Badas i morn.
Vi kan lage trolldeig!

basförsäkring

nämen, är det inte jag igen.

Nu sitter jag i mörkret i Stockholm, bilen och maten är borta. Snart ska jag sova under trappan.
Det låter nästan som om att jag blivit hemlös, fast det har jag inte. Sitter inne i Vårrrsta, maten ligger hemma kvar i Linköping.

Imorn ska vi ut och åka till mor, Maja och Erik.

hejjjpa

Finns det en så finns det flera

Ja, det säger Veronica i alla fall.
Musik i örat är ett måste när man sitter på ett tåg ensam. Nu är jag på väg lizzm f0H shizzle.
Maja svarar ej inte i sin lur så det kommer inte gå så bra när jag gärna vill komma in. Hoppas hon vaknar snart.
Tänkte berätta att så fort jag sitter själv så får jag för mig helt utomjordigt knasiga saker. Typ som att kvinnan bredvid mig inte är gravid men att det är en bomb hon har under magen eller att han som sover framför mig med täcke på sig är helt täckt av bmber på hela kroppen. Det kanske är fel av mig att anta såna hemska saker men det går inte att sluta fundera på. Jag blir SÅÅÅ rädd. Och nu ska jag bege mig in i läskiga stockholm och alla dess bombmänniskor. Usch...
Hemma i Linköping ligger kanske Malin och sover just nu, tänk om jag inte kommer hem igen? ! :-(

pekko

Pekken kor blir det av dæm?
snart så. Snart SÅ får Æ besøk av fine menneska. Identiteten må dokk hålles hemmelig da det kan bli my bråk i byen.
Egentlig så hadd hele setningen ikke nå mening men det e jo ingen som skjønne nå alikevel.
change
Ja, för nu byter jag till det alldagliga igen. Idag har myrorna blivit rikare ioch med att jag har köpt mig ett nytt plagg. Tantkjol som jag inte ogillar. Även ett par nya skor står på skohyllan från H&M som jag (som den turen jag hade idag) fick rea på. Wihooo. Livets små studentglädjor. Nu är dock pengarna slut och det blir majs resten av sommaren. Njaaaaaa, men på ett ungefär kanske. Men förhoppningsvis så får jag ett jobb, kanske på ett av de tre jag sökte på idag. Kanske en sandwich artist som det så fint heter!
Jag skulle vilja bjuda på en fräch ny bild men jag hittar inte sladden. Tack för i dag och imorn åker jag till Stockholm

se min kjole

Idag hade jag gillat att det vore lika bra väder som igår. I dag har jag nämligen sommarlov, efter att jag i två dagar har suttit inne och haft rapport opponering känns det lite bättre. MEN jag har åkt på throatpain och imorn ska jag åka till Sthlm och Sandhamn. Kanske det går över tills dess, men det skulle bara bli 17 grader i Sandhamn på lördag. Lite trist det också.
Skattepengarna har landat och det ska räcka hela sommaren ut. ingen som har ett ynkligt litet jobb till en liten myra? Jag kommer inte kunna LEEEEEVAAAA hallå.
Idag har jag varit ganska effektiv faktish, jag har varit hos SJ och bokat om en biljett. Sedan hos banken (service avgift tar dem, den är icke närvarande om jag får yttra mig.) Därefter haffade vi ett par badbrallor till niceprice. och sen kollade jag på tazzelz till min ovvzter. Till sist hade vi häng i kårallen i vänt på tjej som aldrig kom.
Åska va'det här
målning av märkesbacken 13-14 aug. KLÆBB

RSS 2.0