tänk om

det finns en del saker som man tänker på i ett liv. Och det är lustigt hur man kan tänka fram ett helt scenario eller en händelse på mindre än några sekunder. Jag är en som tänker ganska mycket. Men då tänker jag att när har jag tänkt allt som går att tänka? När kommer jag bli överraskad över en ny tanke. Eller är det det går ut på? hela grejen liksom?
Ja, idag är det söndag fast jag tänker mig att det är en vardag, eftersom jag tappat uppfattningen på dagarna nu mera. Jag mår inte sommar precis, det känns lite vinter i mitt huvud. Tvätttid var det här, sa hon och tog på sig tofflorna och gick ut.
tänk att det finns viltsvin i linkan liksom, det var en överaskningstanke.

I'm on the edge

Inte sitter jag på en kökspall bara så där inte. Detta för att så ofin är bara inte jag. men lite bättre belv det när jag fick skön-stolen! Jag märker här tydligt att jag inte har mycket att skriva om. I dag har jag vaknat, sen diskat och sen inte något mer. Så om mina stora dagssysslor verkar inte imponera någon i alla fall. Här i hejdengatan kommer snart pizzabudet, och det ska jag få! bara för att jag är jag typ, skulle man kunna inbilla sig, det andra har jag glömt.
Maja är fortfarande fin så därför skänker jag lite plats åt det.

put your hearts in the air

ja, i helgen har jag haft besök av familj. Mycket trevligt in fact. Badat, solat och umgåtts är det vi har gjort. Jag kanske har blivit brunare, men nu känns det inte som en fördel längre. Jens kollar prison break och jag pumpar musik i örat tills jag blir döv i princip.
Känns som jag har blivit i helgen och det känns så bra. Min Maja är finast på jord!
Sen så har det inte hänt annat sen sist jag skrev än att jag gått och blivit glad igen!

You do have to be rich to be my friend

hell to the no! hehehehheeheheheeeheheeeeeee
jag är fett sur i dag, bara för att det är tråkigt och inget att göra förutom en jävla massa helvettesskitfan!
Så det är det jag gör nu, och det är halvtaskigt väder ute, samt dålig musik på spotify, så paus blev det i all tråkighet.
Nu ska jag också göra mig i ordning för att vara duktig en stund. Kanske mår jag lite bättre efteråt och kanske blir lite gladare?
bara så där irriterande snygg som bara ingen annan kan vara. fuck

RSS 2.0