Move along like I know you do

Min nya lilla dator är ju inte den snabbaste fisken i lådan. TRÖGA GREJ. Kan alltså inte kolla efter maxiklänning som jag vill. Problem problem.

Inte ända problemet vi har tydligen, vi tog dagens promenad till On Off i dag och köpte digital teve, mulitfjärrkontroll och pengar (till PS3), men inget funkade förutom pengarna. Köpte 400 kr för 360 kr. Bra deal där, men vår importerade teve ville inte ta emot vårt digitalkort så det sket sig och fjärrisen var sönder när vi köpte den. Ingen bra deal till slut i alla fall.

Sitter här i min ensamhet och "pluggar" och äter gula Love Hearts, medan den deppiga teknikern sitter i soffan och glor TopGear (hoppas han blir glad igen)

Ikväll brakar det lös när Solsidan sesong 2 börjar. Fy vad vi har längtad. Hade et litet marathon i går och avslutade med lite monopol som jag självklart vann.

Ledig nästan hela veckan som kommer, mer eller mindre, det heter väl egentligen egen studietid, men ledig låter bättre. Vill åka längdfärdskidor men är rädd det bara är jag som vill det i detta skit -väder och -stad.

Nu får jag väl ta mig i nackskinnet och plugga lite. Hela syftet med min nya dator. Oh my.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0