You tossed it in the trash

Jag skulle ta en granat för dig, NÄÄT

Hur märkligt det än låter har jag änu inte pluggat någonting. Det är ju inte så bra kanske. Note to self: kom igen nu Karre.

Just nu äter jag frukost. Har inte haft tid innan. Har varit fullt upptagen med SingStar, kursportfölj släng dig i väggen liksom!

Igår efter solsidan visades The Social Network på vår teve. Filmen var bra, men fick ett jävla sug efter appletinis så nu vet ni vad det blir till helgen. 

Planen för dagen är att jag ska gå en promenad sedan plugga och därefter åka til IKEA och till sist gymma. Får se hur mycket jag klarar, utan att frästas av andra allmänt tråkiga saker att göra istället.

Tänk om det hade varit så här lätt att skriva i kursportföljen, men icke! 


snygg-Pelle


Move along like I know you do

Min nya lilla dator är ju inte den snabbaste fisken i lådan. TRÖGA GREJ. Kan alltså inte kolla efter maxiklänning som jag vill. Problem problem.

Inte ända problemet vi har tydligen, vi tog dagens promenad till On Off i dag och köpte digital teve, mulitfjärrkontroll och pengar (till PS3), men inget funkade förutom pengarna. Köpte 400 kr för 360 kr. Bra deal där, men vår importerade teve ville inte ta emot vårt digitalkort så det sket sig och fjärrisen var sönder när vi köpte den. Ingen bra deal till slut i alla fall.

Sitter här i min ensamhet och "pluggar" och äter gula Love Hearts, medan den deppiga teknikern sitter i soffan och glor TopGear (hoppas han blir glad igen)

Ikväll brakar det lös när Solsidan sesong 2 börjar. Fy vad vi har längtad. Hade et litet marathon i går och avslutade med lite monopol som jag självklart vann.

Ledig nästan hela veckan som kommer, mer eller mindre, det heter väl egentligen egen studietid, men ledig låter bättre. Vill åka längdfärdskidor men är rädd det bara är jag som vill det i detta skit -väder och -stad.

Nu får jag väl ta mig i nackskinnet och plugga lite. Hela syftet med min nya dator. Oh my.


nä, som jag vill. I påse!

Graflunds är ett mycket mystiskt företag som man lätt kan irritera sig på! Efter mycket fram och tillbaka har vi ändå fått ställa oss i kö, grattis till oss!

I dag är sjukdomen på väg att lämna min kropp men jag känner mig inte på långt när frisk! Tråkiga dagar framför tv:n, men det händer att man får ta långa promenader till toaletten för att kissa.

Nu har vi återlämnat bilen vi fick låna ner till Linköping då vi hade alldeles för mycket packning för att ta tåget hem i Lördags. 

11 Januari står det i kalendern och idag blir Emanuela 21 år! Grattis grattis, nu är du vuxen på riktigt om du inte förstod det när du blev 18.
För exakt ett år sen var det i dag som jag började på Klarna. Roliga tider med en jäfla mycket skratt, saknar det! Skrattet alltså.

Nu ska jag hjälpa mitt samvete lite, det mår inte heller så bra!


fever

Hemkommen från julresan i går mid-day! Tilbringade dagen i sängen i anledning sjukdom. Årets första, fruktansvärt.

Jag vill fakstiskt bli frisk, så skönt att vara hemma att jag inte bara vill dega i soffan/sängen.

Jo, det har hänt ganska mycket på de två 1/2 veckorna vi var borta! Först Vårsta på överraskning, sedan Sala för nyår med läggdags halv ett (there's a first time för everything) Därefter syskon-gathering och 72 mil till Trondheim i bil. Närvösa Karin svettades hela vägen dit och hem.

I Norge var vi på shopping, farfarbesök, i badhuset, utgång, skid tur, promenader och räk-kväll med vin. Hann med mycket på fem dagar.

Nu är jagtjock i hela huvudet och funderar på att lägga mig i sängen för natten. Wish me luck


Första och bästa julen med dig <3

RSS 2.0