vensdej

Nu är det onsdag fast det känns som helg. Ganska ledig hela tiden kan man säga.
Har varit duktig och storstädat och organiserat hemma i dag. Har också hunnit med inhandling av tyg, knappar, textilfärg, papper och penna. Mycket bra dag.

Har också gjort klart min nya halsduk, som kanske inte kommer vara min från och med 24 december, men vem vet.

Med äppelcider i mun ska jag nu sy lite kökshanduk till mitt mönster. Hoppas det blir bra på riktigt.


ps nu som det funkar att lägga upp bilder tänker jag också passa på.halsduken som nyss blev klar.
18 oktember

hallå, jag vet men vet du?! I dag är det 18 Oktober. så alltså betyder det att om en månad är det farväl till tonåren och hej vuxenlivet?! eller ....kanske inte. men det är första gången på tio år som jag fyller något helt. Känns helkonstigt, jag är så liten i huvudet. tyvärr för det så kan jag inte lägga upp någon bild heller. FAN och jag önskar mig ps3 move

kmma

just nu kom jag på at det är 20% på parfym på Kicks, jag har sagt till J att jag önskar mig det ju. och ett duntäcke och en radio till köket (med cd) och träningskläder, men mest av allt en sån docka som man syr kläder på, du vet sån som designers har en "utställningsdocka". En sån vill jag ha, och playstation move (inte p53 movie Cicki) Jag tänkte lägga upp en bild på min logga men eftersom det inte funkar får det bli en annan gång. hejpa

vecka efter vecka

Negativa Karin har blivit glad igen. Nu gör jag något bättre, någon som undrar vad jag har gjort på sistone? Jo, för vi gör faktiskt något på min flum utbildning, vi har haft en uppgift att göra ett bokmärke, alltså något som man har i en bok för att märka av ett speciellt ställe, vilket jag själv tycker att jag lyckades ganska bra med med tanke på det sena intiativ att överhuvudtaget börja med den. När den nu gick bra, har vi också skrivit en uppsats om oss själva och vad vi vill göra med utbildningen, som också gick vägen för min del. Det jag jobbar på nu är slutuppgiften för kursen som går ut på att göra mönster och sin egen logga. Svårt att komma på något bra som jag också kan begrunda och få fäst på något matrial. Jag har gjort en hel del utkast, men jag har nu en vila. Behöver mer inspo. Idag har garnbutiken fått pengar av mig och jag fick garn av dem. Så nu ska jag sätta i gång med julgransprojektet. Tänkte göra mitt julpynt själv. Alla juldukar, gardiner, tomtegubbar, kransar och resten. Så det är väl bäst att jag lär mig virka med detsamma!

tomorrow tomorrow

Trött kväll efter dagens aktiviteter. Rätt så tråkig dag! Kvällens föreläsning var ju ingen höjdare heller. MEN skönt är det att det är helg nu i alla fall, i 5 hela dagar.

bloggbugg

Malin malin är här och nu funkar det ju att blógga, som det inte gjort tidigare! Ut i skogen!

RSS 2.0