födelsedag

Vad  är det här för dag? är det en vanlig dag? Nä, det är ingen vanlig dag för det är Karins födelsedag Hurra hurra hurra!

Jag kan nog säga att det var en av de roligaste dagarna på länge och tur som jag har var det på min födelsedag!
Började bra med ett träningspass och mitt i allt fettförbrännande så ringde radio P4, inte så överraskande att jag trodde att allt var ett skämt och vägrade prata en liten stund. När verkligenheten kom mig fatt kunde jag inte prata så det blev bara trams av det hela! "-vad ska ni göra på lördag då? - Nää'ää, dem ska få komma å se hur det är att vara student i Linköping." WTF?

Så stod jag där och garvade för mig själv när samtalet slutade. Halleluja adrenalinkick!

Sprang på pressbyrån och köpte Corren men jag var inte med i tidningen i alla fall....

Sen så blir man så himla glad (konstigt nog) när man var 10:e minut uppdaterar facebook och det står att man har 5,6,7 och 8 nya notifications på wallen. Jag erkänner att jag är lite uppmärksamhets sjuk!
Tack för det.

Sedan var man i skolan och fick banka lite stål och aluminium, därefter bussade jag och J ner till staden för att gå på systemet. Haha, jag är så barnslig, men det var coolt att vara tillräckligt gammal för att handla, och hon grattade mig också!

En glad inte längre tonåring gick också förbi BIKBOKs skyltfönster där man häpnadsväckande fick syn på "Allt i butiken 50%" så jag köpte då en liten present till mig självvvv

Nu är det snart natt och jag ska få paket på lörrda! :--------------DSÖSSI och egetköpt vin till middag! 


Jens, jag och min röda pimple! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0