lusse lusse lucifer

oh hello you!

-nä, jag neggar!
måste fan köpa mig en japansåg. note to self: heldag på clas ohlsson och biltema.

Nu snart är det jul igen men det blir ingen vanlig jul, den ska firas med J och också här i Linköping. Knas, men vi har pyntat, det ända som fattas är typ granen. Sen så ska vi bila till norvège, KU*

Det snöar så jäfla möe här i Linkan också, man fryser liksom på nosen när man går ut, huJedamiG

så vad önskar jag mig?

ALLT!hah, garva leppen av dig, buffelibuff

söm

Att sy väskor är inte lätt, sliter med barngardinen här. Om man bara kunde bli ASbra på ett ögonblick! Give me strength

födelsedag

Vad  är det här för dag? är det en vanlig dag? Nä, det är ingen vanlig dag för det är Karins födelsedag Hurra hurra hurra!

Jag kan nog säga att det var en av de roligaste dagarna på länge och tur som jag har var det på min födelsedag!
Började bra med ett träningspass och mitt i allt fettförbrännande så ringde radio P4, inte så överraskande att jag trodde att allt var ett skämt och vägrade prata en liten stund. När verkligenheten kom mig fatt kunde jag inte prata så det blev bara trams av det hela! "-vad ska ni göra på lördag då? - Nää'ää, dem ska få komma å se hur det är att vara student i Linköping." WTF?

Så stod jag där och garvade för mig själv när samtalet slutade. Halleluja adrenalinkick!

Sprang på pressbyrån och köpte Corren men jag var inte med i tidningen i alla fall....

Sen så blir man så himla glad (konstigt nog) när man var 10:e minut uppdaterar facebook och det står att man har 5,6,7 och 8 nya notifications på wallen. Jag erkänner att jag är lite uppmärksamhets sjuk!
Tack för det.

Sedan var man i skolan och fick banka lite stål och aluminium, därefter bussade jag och J ner till staden för att gå på systemet. Haha, jag är så barnslig, men det var coolt att vara tillräckligt gammal för att handla, och hon grattade mig också!

En glad inte längre tonåring gick också förbi BIKBOKs skyltfönster där man häpnadsväckande fick syn på "Allt i butiken 50%" så jag köpte då en liten present till mig självvvv

Nu är det snart natt och jag ska få paket på lörrda! :--------------DSÖSSI och egetköpt vin till middag! 


Jens, jag och min röda pimple! 


zzzzaaaapz

du ska inte tro det blir sooo-oo-o-mmar,


nä, för det är ett bra tag kvar tills det blir det. ingen aning om varför den låten dök upp i huvudet på mig. 

det låter mycket utanför fönstret här förstår ni, grannen har haft ferre (unusual? don't think so) så nu ska dem gå, men dem står bara och ropar högt här precis utanför glaset.     CYKLA iväg med er! schaaaz Ove shcaaaz!

LÖÖÖRRRDAh, men här på rydsvägen fårtieight händer det inte mycket. Har spelat SIMS stora delar av kvällen, dessutom har J och jag varit in stan och köpt en till move controll till PS3, askuk!

btw, nu går dem här utanför(hoppas dem inte har trackaserat min cykel)


Som jag vet så var jag på NH i går och spanade in Parken, askuk det med! Malin har besök från argentina (underförstått:jämtland) så man fick ju lov att delta i kuligheterna liksom i alla fall! 


 

Eh, det blev inge bra det här

 

Vår basilika blommar och jag har inte så mycket mer att komma med! Katsjinghär slänger jag upp en bild på vår kökslåda(-or). Mycket vackert

mooove

ja! för er ejupdated så fick jag en pre-b-day gift idag! jag är en liten glad chey! så framtills nu har det för det mesta JA gått åt spelande. underförstått:jag ligger risigt till på skolfronten! ack dock... nu kollar J och jag på HouSe (is in tha house) som ni märker är jag antingen a) jätte påverkadav flum-utbildning eller b) ap-trött so long suckers

RSS 2.0