Takk för din mejl

aa, typ så skriver man på mitt nya jobb. Det är trevlighet som man satsar på, och alla är vi trevliga!

Lite läskigt i början när man inte vet riktigt allt. man går runt och är klantig och ställer dumma frågor, hoppas dem inte hatar mig redan!

Det har blivit ändringar kan man säga, från att vakna när man vill och kunna göra vad man vill hela dagarna. Till att gå upp sex och vara borta i tolv timmar från hemmet, för att komma hem och äta+sova!
crap. men pengar pengar...

jess. så tack till mig och tack till dig


< JEMPA 3


postkodmiljonären på tevve

Nu mår hon bra, när hon har fått komma tillbaka till Harbour High school. Marissa alltså, ja för vi har haft O.C. veckor nu. Det är så jobbigt i mitt hjärta när dem inte mår bra och personer som Charlotte och Oliver gör det inte lättare. Men nu dom bra och det gör jag också!

Ja, i morgon bär det av till kaknästornet och wasamuséet. apropos kaknästornet, det köpte jag i monopol alldeles nyss och jag vann såklart. Monopol med creditcard fh0 sh0e!

Julgransplundring på linnégatan väntar. Det ska bli hopplahej!

later aligator!


en bild vi tog på vår promenad i dag!

working nine(8) to five,

I'm a happy child!
Idag var jag nämligen på intervju, intervju som jag brukar va på en gång i blandt. Den här gången gick det lite bättre! A lot in fact.

I GOT THE JOB

så nu blir det pengar på fredag, eller ja, inte riktigt än kanske. några fredagar måste till

On monday it is!MMX

Happy new year!
bättre sent än aldrig.
Julen i norge blev ju som jul i norge blir på julen!
Ja fast julklapparna blev ingen höjdare i år! nej nej, bajs!
Vi firade lite jul igen när jag kom hem till sverige den 28:e! Då fick julklapparna liv igen. Gud vad glad jag blev, fick en systemkamera av världens finaste pojkvän, och en morgonrock, lite kräm til handen, grej till stimulatmation av huvudet, en anti-stänkar elvisp. Satisfied!

Sen blev det ju också nyår, och innan dess var det ju lite saker som var tvungen att fixas. Outfit och food, och vi lyckades, det blev en väldigt lyckad kväll. 2010!

nu i helgen har jag besökt Gävle också, har hunnit med mycket faktiskt!


Den tar fina bilder
klockan som blev min i mellandagsrean

antistänkaren

en lite konstig med glad tjockis


RSS 2.0