another fastpassing end of another week

fredag kväll utspelade sig med ett jobbgäng ute. Ensam hemma och mitt i natten kom mannen hem.
Lördag morgon och taggad för gym, skulle till bussen som gick 5 min för tidigt, drog mig upp för trapporna igen för att invänta nästa. Halvtimme efter och jag satt på bussen. Bussresan som också tar en halvtimme var seg. Väl framme och skulle låsa upp skåpet till skorna. Hade glömt nyckeln. Då var inte jag den gladaste. Vända och åka hem till den fulle.

Gick och la mig igen och sov gott til 13:30. Därefter var han piggare och vi bilade till IKEA. Blev lite gulliga inköp av olika slag, fruktskål badmatta osthyvel blomma och potta. Inte nog med det, men vi fyllde kylen också. Det är så skönt att veta att man har mat.

En av mina önsken har gått i uppfyllelse i helgen också. *sodastreamer* som står så fint på köksbänken.

Nu är fan helgen slut och man har inte blivit något klokare. Vad hände med all tiden man hade. Nu går man runt och sover hela dagarna, Våren är redan på väg. Plånboken har though blivt en gnutta tjockare.

Grattis til Northug by the way!

Out and peaceL'amour toujours

helg igen. Fast det har redan hunnit bli söndag. fan! det går så fort man hinner inte njuta. inte för att det är så mycket att njuta av heller men. helg ska vara skönt. Veckorna går också himla fort. snart är man väl tjugo innan man hinner bli trött på att vara nitton.

Jag är faktiskt yngst på jobbet, delat med Oda. Jag har väldigt fina arbetskamrater. Dom är himla gulliga, norrmän, så det säger sig självt.

another crappy day has passed och jag kommer aldrig minnas den här dagen ever i framtiden. Det är så tråkigt med dagar som inte betyder något. Jag vill att någonting ska hända. Spelar ingen roll vad, jag behöver lite spänning.

Jens fick et ljuvligt fint kort i morse också. Happy valentine liksom, jag bjuder på middag i kväll (underförstått sushi) mums till mig!


..men hva med mine intresser, det er det ingen som intresserer seg for. Stand alone! 

RSS 2.0