Every ass around the world

Don't take me for being such an ass as you are. ASS

vakna!

Ohyeah! Nu är det bara en, två STOP.... Två dagar tills vi åker till Egypten. H to the ärligt härligt!
Så nu är det tvätt som står på listan, och andra saker man måste göra, tänkte slinga håret också men får se hur det blir med det. En hel vecka i solen, men jag kom på att jag har ju ingen bok att läsa. Vil inte läsa trean på svenska. Engelska kanske ?
I går läste jag ut tvåan, can't wait til 20 November.
Tvättstugan är lite läskig, det låter så mycket och det luktar full finne i trapphuset och sen är det dörrar där det står ainonen och häppinen eller vad dem heter, men det finns inga dörrhantag ?! Lever det någon där inne?

Hoppas at jag går en fab födelsedag eller superduper nyårsafton, hoppas hoppas att ni kommer till Sverige igen som förra året! Savne dokker kjempe masse


atchoo?

Jag får bli sjuk, om det nu måste! Men på ett villkår, at jag blir frisk igen om två veckor. För jag tänker INTE åka dit sjuk. Orkar inte med nån smyg förkylning som håller på i månader.
So come and get me!

och det är fredag, det är väl hur trevligt som helst, eller?
det är min årstid och det är hmm 18 september idag. Det innebär ju att det är exakt 2 månader kvar till min dag. och två dagar efter det?! Jo då är det en stor dag för min fantasi! New moon hallå?

Söka ett jobb eller ett annat?
 


tisda

Sista dagen på mitt uppdrag. Jag önskar jag hade något mer jobb, så det är väl bara att fortsätta. Inte så miljövänligt kanske, att slänga runt sig med så mycket papper som ingen egentligen vill ha.
men en god nyhet finns. inte om papprena, men om något helt annat. Nämligen något som har med flyg, värme och brunfärg att göra? Ja, faktiskt, EGYPTEN here Ich come. Yeey!! Gud det ska bli sjöööööönt. 2 oktober bär det av, forhoppningsvis utan turbulens och talibaner. 
 kanon citron!här ska det plaskas!

höst iphone och tandvärk

Höst är min grej. den tycker jag om. Den är fin okså med promenader och söndagar. Fina kläder och filmmys. Mörker och svenska äpplen.
Jag vill ha en sån här bil, porsche liksom, brun sådan. gott.
Pengar vill jag ha också, jag hittar så mycket skor som är så fina.
Egypten kan man åka till om man vill. det ska vi göra också, oktober förmodligen. Lite brunfärg i huden skulle inte sitta fel. fisbleka karin

kolla vad det regnar ute också, man kan ju inte få i påse och säck eller vad fan det heter.
Så i veckan blir det lite översättning och träning med en klick spring. bajs på GI.

hejpådig

men kan du hjälpa mig med en ny design ?

RSS 2.0