friday

fredag hela veckan skulle egentligen inte vara så bra, för det första skulle det inte vara så skönt att vakna och känna fredag när det ändå är fredag dagen efter liksom, då blir det ju aldrig helg. jaja, anyways..

Dagen började bra i alla fall.. Sen så gick det nedåt. Var ovanligt happy i morse på väg till skolan. Har ännu inte kommit på vad orsaken kan vara, men det är nog säkert Jens. Sen så bläblä i skolan, orkade inte göra så mycket, blä mat och blä allt. Matten var värst då jag var super trött och testet gick åt helvette. Jag är inte bara du på låtsas, jag ÄR dum. kunde knappt 2 + 3. Satt kvar sist och hade i princip inte klarat något. Sen på vägen hem blev det tråkigare. Vill bara sova egentligen, men min älskling ska komma och förhoppningsvis rädda mig från det här.

Lördag i morn, får se vad händer då. lär väl inte hända så mycket när man inte har så mycket pengar. Jag hatar det verkligen. jag måste göra lexor i helgen också, FUCK.


kan det inte plinga på dörren snart


090129

Nu snart så är Januari slut, och det känns bra, ett steg närmare våren. Våren är fin.
Gårdagen var något av det mest skrattigaste jag har varit med om. Skrattade åt allt och alla. Svårt förstås att låta bli när Emelie liksom öppnar sin jäfla mun. anyways, kvällen tillbringades i Vårsta, och det var lite krångligt att ta sig därifrån i morse. Bussarna hade bestämt sig för att skita i de som bor i Bremora. Så de vände och åkte tillbaka till tumba i Vårsta centrum. Jobbigt, men Katarina var ju en räddande ängel och kom å mötte mig.

Håltimme nu alltså, fram till 14.00. Gillart inte, kunde liksom ha slutat 2 timmar tidigare istället tycker man. Känner mig inte helt på topp heller. Sen vill  jag göra liksom en sak, men det går inte för han är inte här.

Ja'a vad ska vi göra nu då Christina ?

oj oj

vad har hänt! ja, det är ju en bra tag man orkade skriva något här inne. men under julen har man ju faktiskt annat att göra som är roligare. Jullovet va bra.. helt tills det tog slut och började i skolan igen. Två dagar och sen så var det Gran Canaria. As skönt! men inte såå bra väder though. Men när man är med världens bästa person så spelar det ingen större roll! Väl hemma igen efter en lång resa och brunfärg på bena, så var det utgång för att Tobias fyllde 18! Det va ju en kväll för sig själv. Måndag och skolan igen. Det var tungt att komma tillbaka. men när man väl är inne i det så går det ganska lätt.

I helgen var jag och kollade lite handboll. Tumba - Irsta (20-20) och jag fick kli-frön i benen. Jag längtar tillbaka till den tiden. Kanske ska kolla lite mer och perhaps provträna någon gång i framtiden också.

Pengar är något jag inte har sätt på mer än en månad och jag skulle gärna vilja ha ett jobb. Så ge mig ett!!!

.....Back to work now

RSS 2.0