gårdagen

i går var en helt vanlig dag, men den va inte helt vanlig heller på ett sätt. Den va jävligt bra faktiskt, bra-för-själen-dag.
Fick gjort saker som har legat i bakhuvudet jättelänge, så skönt att ha det gjort. Sen städade jag hemma, bara för att jag kände för det. Sen fick jag vara med min älskling, åt mat och kollade på en sjukt bra film. Seven pounds, en riktig Karin-film. Sen så hade vi mysigt och mer mysigt tills man inte kom i håg mer och vaknade i dag. Inte så inhållsrik dag kanske, men den va så bra ! 
I dag därimot, har varit lite sämre, men inte dålig. Väntar på att han ska komma hem. Tråkigt..

Kollade på lite bilder från tiden innan. känner längtan efter sommar och vännerna, men inte stället. 

En annan grej jag kom på, studenten närmar sig med stormsteg. Läskigt som fan. Vart ska jag ta vägen?
hate is a strong word and I really really really do miss you!

sitter ligger står, och lyssnar hål på en låt som jag laddade ner i förrgår. Hah, den börjar blir lite uttjatad. Jens tyckte det redan i går av att bara ha hört på den några gånger ( 20)
tycker inte ens om dom heller. Små små kläder på små sma(la) tjejor.
Anyways. .. dagen böjade med en sväng hormoner. poor people in my närvaro! Efter lite klagande satt vi i en påvärmd bil á la Relacom. Kom till skolan med statiskt hår och trötthet i fickan. Sedan bar det år filosofilektionen och där blev det valt kategorier i en våldsam hastighet. Varför ljuger man?
Efter att ha fått lite mat i mig kändes det helt plötsligt mycket bättre, både med svängningarna och sms:en. Marie var ju självklart inte där så jag fick inte bytt till idrott B i dag heller.
Nu har jag skrivit klart personligt brev också, så nu skulle ju alla jobb kunna komma till mig i princip. men det gör dom ju förmodligen inte. Dough (dåh eller doogh eller hur du nu väljer säga häzél glass)

Plugg i mitt öra som jag ska göra.
Lekte poet i går också , Koko. i dag var det låtsas prov i engelska, fast det var ju bara på låtsas.  

Hej leverpastej 


han är Jens, jag har mens 


skridskodag

det var skönt att tänka att det var friluftsdag idag när jag vaknade hos min älskling i morse. När jag gick ut ändrades min mening kvickt. Blä, slask väder i mitt hår, sen framme vid centralen skulle vi tydligen åka till östermalmstorg och blöta ner oss. men det var ju faktiskt lite kul. Katarina stog för mesta delen av underhållningen, haha hon är så himla söt!
Sen så drog vi där i från efter en halvtimme. Luktade som blöt hund which was nåt så nice. Så tog vi oss till ett café där vi käkade lite och mös.

I kvällish blir det bió! twihihilight! åh vad den är bra
sen så får man se vem som ringer.- åh! okej då.. *kram*


RSS 2.0