I've got someone to die for, now give me something to live for!

Snö, snö och mera snö.. Det är så mysigt och trevligt. Inte lika trevligt är det att de flesta bussar och tåg är inställda och försenade. Man kan inte ta sig någonstans.
Så här får jag sitta själv i mitt hickande och beundra snön från insidan.

Vår vägg här har fått fyra nya hål i sig, och en lite skiva på, som man också kallar hylla. Den blev fin! hoppas jempa tycker det med.

Hostattack...!       ojsan, ja halsen är så kli-ig. Skulle villa stoppa ner något stort som får ett slut på det här. Och NEJ, inga såna saker.

Så på lördag bär det norrut, närmare bestämt Norway, ska väl börja packa snart också. Vilket påminner mig om att jag måste boka tvättstugan nu!

Shalom and MErry CHRISTMAS to everyone!

jingeljul
Tha Hills box tävling

Kenza har en tävling på gång, som vanligt. Och nu är jag en av de tävlande.
Hon ska näligen dela ut en The Hills box  ;-D
Jag vill vinna!
The Hills är ju så beroendeframkallande! Så jag skulle kunna göra vad som helst för en box. Jag har letat och letat efter det i butiker, men det finns inte. MTV sänder ju avsnitt ibland, men det är inte alltid man kan vara hemma då?!
Rent ut sagt, så vill nog jag ha den mest! :-D

Tack!

jag tycker synd om


I love the sMiths, I think

Sitter och kollar på 500 Days of Summer. En riktig Karin film, "a story about a boy meets girl, but it's not a lovestory". Love it!
Idag är en annan passerande dag som inte ger någon mening. Vaknade, satt, åt, promenad på ca 18 låtar, dusch, ät, puss och god natt. typ

har faktiskt ringt också, för att kolla resa till norway for christmas.
Det ska bli fint att få träffa vänner igen. Saknar dem! Speciellt dem finaste!

Julblomman har fått massa flugor i sig, som sätter sig i mitt hår. Det är äckligt, lika äcklig nästan som min förra jobbcoach. Men nu har jag som tur fått en ny. Congrats till mig. 
 
Idag dog farfars syster. Aud Moxnes, although I never knew you I feel sorry. Rest in peace.

Datorer byggs i Vårsta, men det är bättre när du är hemma med mig. Vill ju kolla på O.C.

" I love the Smiths"

RSS 2.0