nej tax

berättelsen börjar i tumba. Emelie och Karin skulle ta bussen till Alby och ungdomsmottagningen. Plötsligt satt vi på en kundvagn mitt emot IKEA i kungenskurva och åt godis från euro-stop och drack nästan öl. Det va måndag och skit kallt. Varför va inte just DU där då?!
A vi skulle faktiskt till Alby med va inte så smarta att gå av då, så vi gick av vid skärholmen istället. Helt nykter också, nästan lite pinsamt. Sen satt vi där och skrattade och vinkade till bilar som åkte förbi. Sen när bussen kom tog det typ en biljon år för den att åka, + att dörrarna inte ville stänga sig, men efter att vi gick av så gick vi runt lite innan vi kom på vart centrum låg. Väl framme och vi hittade ett lite äckligt-sjukhus-liknande-grose-rum som vi satt i. Sen kom det en trevlig liten kärring som hjälpte mig med mina problem, inte för att jag har någon men jag menar anledningen till att jag åkte dit liksom, dom problemen. 

Sen åkte vi hem och nu har jag en liten diamant på min tand, hihi det smakar lim, blää. men den ramlar nog förmodligen av i morn innan någon hinner se. Sen köpte jag en bh också, kör Emelie style! ja, men nu ska jag gå en promenad enligt Maja, mitt i natten. ja, hejsvejs banankex. 

Btw det är gott med korv, ätbar korv, sånn som man har i bröd. Föreställ er inget annat.  

lets gå!

Ännu en helg färdig, och det gick fort! Jäflit fort ska jag säga,
Fredag och barnvakt, Jens kom å tryckte på min datorn, men han gav upp, så det fick fortsätta på lördag,
Lördag och Sala, Vi åkte till Sala, really nice place, åkte runt på sightseeing, men det gick fort för Sala var inte så stort.
Fixade datorn, sen åkte vi och åt på något ställe med god mat.
Söndag och hemåt, åkte och åkte, kom fram till Märsta och tog tåget därifrån, gick av i älvsjö, kom på att ajg inte hade något busskort så jag fick GÅ hem. Blä..
Sen nu är det måndag i morn och massa plugg i veckan, ser verkligen inte fram emot det, men om Jens kommer förbi har jag något att se fram till. Hoppas det händer något kul i helgen som kommer också, så jag får ännu mer att se fram emot, any suggestions?! call me!


jag vill ha nya skor!


hemlängtan


måndag;tisdag;onsdag;fredag

Torsdag, onödigt verkligen. Kan man inte bara hoppa över den, gå från onsdag till fredag. Hällst kanske gå från söndag till fredag, men allt kan man ju inte få, så onsdag-fredag uppfyller lite i alla fall. Engelskan är det ju ingen idé att göra eftersom jag är den ända från gruppen som är här, så det är därför jag sitter här å skriver just nu.
Sen är det samhäll, och vad är samhäll utan Katarina och Emelie?! Ett rent helvette kan jag erkänna. Så efter det är det en jävla håltimme på två timmar, tills jag ska ha engelska och sluta 16.10, så jag precis missar bussen, så jag måste vänta tills 38 eller GÅ ner till stationen. GOSH vad jag älskar denna dag!

jag vill ha godis också, men det äter jag inte längre , BUuuhu,
Imorn ska bli en bra dag har jag bestämt, och det kommer det bli också, fredag för fuck sake!

öroninflammation anyone?!

nä, vilken tur man kan ha alltså! Nu när alla är friska så blir jag sjuk, passar det inte bara perfekt?! Inte nog med att jag är förkyld, men jag har en öroninflammtion på gång! Blää. Fy fan, just my luck!
Så i morn ska jag beställa en timme hos läkarn för att kolla på skiten.
Jag som i morse trodde att jag var för sjuk för att gå till skolan, men Emelie övertygade mig om att det va jag inte, så jag åkte dit vid 12. Sen efter det va jag och Katarina i tumba för att köpa strumpor, haha. Så nu har jag gömt dom så varken Mamma eller Maja hittar dom, äntligen får jag ha dom för mig själv! Jäää, plugg plugg är det som står på listan, men tänker jag göra dom ! SVar: nej, för Jens kommer hit nu alldeles strax! hihi

holabalola fuckers!

you are my heaven

inte ofta jag gör klart en hel plugg på en dag, känner mig veldigt stolt nu, fast den där psykologi grejen blev ganska flummig. Det är liksom bara skit som står där, tre sidor med bara crap. Bra Karin! Plötsligt inte så stolt längre..
Kanske ska slå på stor-trumman och göra den andra filmanalysen också, hoppas den inte blir lika konstig. Det är ju faktiskt religion, och det är inget änme man bara kan skriva skit i. Kanske jag tillochmed måste koppla in hjärnan, *suck*
JAJA, c'mon now!
Framåt Karin look framåt....... Där ja, nu känns det bättre, haha, det här inlägget blev ju lika flummigt som pluggningen. Nä, nu får jag se till att få ut fingret.
Back to work!

hejsvejs lejonbajs

Gladare än någonsin

Such a fine day!
jag är så glad, såglad, såklad, chocklad.

lääääläläälääällää, vad livet är härligt just nu! Bättre än julafton!


fy i svarte

.. kor æ glæde mæ t dokk ska kom! så sykt. Vi ska eie sån cirka alle, å værst av allt, vi ska ha så morsomt at vi har vanskelig for å la vær å flir hele jævla kvelden!


                                    Ingrid                                  Kristin                                Emanuela

nedräkning

juste! jag skulle räkna ner också!
  Det är kanske därför jag är så glad, för att jag vet vad jag har i väntan.
 I dag är det 21 September och det betyder att det exakt är :

- 2 månader kvar tills jag ska till London och shoppa loss (eller inte) beror på hur mycket som ligger i plånboken, och just nu ligger der inte något annat än ett och annat kvitto från pressbyrån ( korv )

- 58 dagar kvar tills jag fyller! WOhoo

- 2 månader och 9 dagar tills jag ska ska få världens bästa present. 3 av de sötaste i hela världen ska komma hit till mig!


Sen så är det kanske något mer jag väntar på också, men jag vet inte vad det är, för att det ligger i det omedvetna, men snart så kanske det hoppar fram. hoppas det i alla fall.

looking back over my shoulder

Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge, och det känns fan helt rätt nu alltså.
Gud vad jag har väntat.
Det kittlar i hela kroppen på nått sätt
.
Nu är jag hemma igen, tråkigt, men jag ska springa lite och kanske plugga lite, så jag inte kommer ligga så mycket efter sen i veckan. För i veckan, vem vet vad som kommer hända då ?!

Ja , anyways, nu jag ska ut  å skrika högt, högt så alla fattar hur bra jag har det! tack till alla som är så bra! 

PUSS


damn you're fine!

Lördag då! bra-aste dagen i veckan, fast i dag är jag lite trött, lite förkyld och har lite huvudvärk. Sitter hemma hos Jens, ensam.
Det va trevligt här i går kan man säga, men kanske inte så kul å vakna till att grannen knackar på och säger att någon har sågat ner grannens plommonträd. iofs var det inte hela trädet, men det låter mycket bättre just nu. Då ska man ha lite å göra om man åker här i från, och sen kommer tillbaka för att såga hos grannen ! Wierd!
anyways, hoppas dom kommer hem snart! ha en fortsatt trevligt helg guys! 

du menade det alltså inte

RR rrr rRRR , Frrredag!
Trodde den skulle bli bra, men nu ser det plötsligt mörkt ut. Yäyä, jag får väl överleva.
Fick reda på att finaste flickan från finaste landet har införskaffat sig en blogg; haha, och jag kan sitera: Sånn. Nå har jeg endelig klart å lage en egen blogg, min egen blogg. Må innrømme at jeg har tatt etter min beste veninne, Karin!"  hihi, www.kls.blogg.no
Yep, så nu ska jag få ut lite illska genom att springa lite. Spring forest, spring!

Ha en jävla bra kväll!


bläää

tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt... det där skrev jag utan att kopiera och det är ju ett ganska klart tecken på hur tråkigt man har. Blääää, håltimme från 11 till 14. inte bara i dag men varje tordsdag också, Spare me!
Kul att sitta här liksom, skulle ju passa på att göra lite homework, men vem orkar?! Inte jag i alla fall.
Slutar 16 också, VARJE torsdag, medan Emelie och Katarina slutar 11 VARJE torsdag.

Tråkigt tråkigt tråkigt (igen utan att trycka Ctrl + V)


cocaine

Jag är så bra, nänäänäää, jag kan koppla in en data så att den funkar helt från start med internet och mus och tangentbord. YEAH! you fuckers.
Nu har vi engelska lektion, jag ska skriva om Marian Keyes.
Emelie och Katta (pult) sitter bredvid och Emelie ska flasha sina knife låtar!  Hennes tagentbord luktar tydligen hallon. Katarinas luktade illa, min har tyvärr ingen lukt, men nu ska jag väl jobba lite istället.

Later hoes!

quick!

Tro det eller ej, men i dag är det onsdag, om några timmar, Torsdag! shaize vad fort det gick, och jag kan inte vänta tills det blir i morgon,

Dagen va en ganska lugn dag i skolan. Film, film och fotboll . Sen åkte jag och Emelie till Flemingsberg för att köpa en korv. Fy vad gott det va! sen åkte vi till tumba och där träffade jag Sofie, vi köpte lite grejsgrams på H&M, sen drog vi hem till henne, och så färgade jag hennes hår. Efter det gick vi till Benefito eller vad fan stället heter och åt lite mat! trävligt. Sen tog jag bussen hem. Känner att jag börjar bli lite små förkyld! blää, jag visste det. Jag ska bli sjuk när alla är friska och gör en massa saker.
Nu tänkte jag sova för att det fortare ska bli torsdag, så jag får träffa Emelie och få höra lite gossip! hihi.

Sweet dreams!

15 SeptemBRÄ!

16, 17, 18 ! 18 för fan.!  ja, precis 18 september om 3 dagar. Det betyder att det exakt är 2 månader kvar tills den 18 November! och vad händer då ?! JA juste.. Karin fyller år! inte vilket som hällst år, men jag ska påbörja mitt 18:nde år på mitt liv. Tiden går fort när man har kul ? kan man trygt säga, i början gick det otroligt långsamt, men nu så hinner jag knappt tänka innan det är en ny dag och nya skratt.

Det går tillochmed så fort att jag inte har tänkt så mycket på vad jag önskar mig,
1. ja, kanske lite för mycket att be om, men jag önskar det ändå
2. Resa, men det ska jag redan få av morsan! hah, hon har typ slagit huvudet i väggen eller något, för hon har köpt en resa till mig och syrran. We're going to London for fuck sake!
3. Hm, pengar vore ju inte dåligt, HAHA jag har verkligen behov för det, vad ska jag annars handla för när jag är in London, vem vet kanske just du får en present därifrån sen !
4. En kamera, ja du kära kamera som jag saknar så mycket, som ligger i skogen där nånstans. ! buhu..Nu vill jag ha en ny, så mycket äventyr som jag vill minnas, men allt får inte plats i mitt huvud, så jag måste ha något av det på kort.
5. Ja, vad mer? orealistiskt eller realistiskt ? Jag vill ha bil och körkort och hund och ny familj.

men nog om mig och över till något annat, i dag har det inte hänt så mycket, det är måndag! Igen faktiskt, veckorna bara rasar i väg. och jag har varit i skolan, tränat, kollat på film och tagit det riktigt jävla måndags-lugnt! Nu ska jag nog krypa ner i lådan snart. Måste skynda mig så Pierre inte hinner lägga sig, så han får läsa det här!  Ja, så, nu är det klart.

God natt guys!


crazy about you!

Ja, vaknade med mitt nya mörka hår lite här och var i morse. Så som jag såg ut då kunde jag strängt talat inte gå till dopet med. Så jag var ju tvungen att fixa lite, sen så åkte vi till S:t Göran kyrka. Det var fint, men samtidigt blev jag ständig påmind om en viss grej. Efter det fick vi tårta; muums!

I går var det ju lite roligt faktiskt, hemma hos Jens. Party party. Det va sjukt kul faktiskt.
durutututuu,

GRATTIS IGEN KOMPIS !
 
Du e så kraftig fin åsså vet du!


juste!

aa jag har också färgat håret i dag. Ovant i början men har börjat vänja mig nu.

gosh !

this feeling is so good!

I går va man på bio och såg den efterlängtade filmen, Patrik 1,5. Väldigt bra film, kan starkt anbefalas att se.
" Spelar ingen roll om ungen kommer från norden, Danmark eller Sverige, eller kanske inte dansk då iofs!" haha, så sköna skådespelare.
Nu sitter jag här i min soff en lördag kväll, och i morgon ska jag på dop. Anna Elsa ska hon heta! men inte bara henne jag kommer tänka på i morn för det är ju min allra finaste, bästaste, skönaste, allra bäst rakt genom, Kristin, som fyller år också. Hela 18 år. Fy vad tiden går fort när man har kul. Håpe du får en fin dag, synd att æ ikke kan opplev den sammen med dæ! men æ ska tenk på dæ så hardt att du kjenne det helt inni hjerterota! Du e så fin, å æ kan ikke vent t æ får se dæ igjen. så där, då fick jag sagt det också,

alltså måste bara säga att den här låten gör mig helt jävla crazy, den är såå en-viss-känsla-framkallande! Xatzigiannis - Gia Sena

nu ska jag bara vänta lite till så får jag se dig igen! har längtat i 7 timmar nu !


ljusare tider

fast ändå inte!
Det blir mörkare och kallare för varje dag som går, men inuti så är det så himla varmt och soligt, nästan som i cypern! haha den va dålig.

Nu sitter jag här å ler för mig själv. Det känns så bra, dagen började dåligt men fick ett så bra slut. inte för att dagen är slut än, men det ja. You know what I mean.
Va i stan efter skolan med Ellinor och Sofie, vi åt middag på ett litet trevligt ställe i södertälje. haha juste, när vi gick på tåget i tullinge kom Ellinor med bästa kommentaren på hela dagen. " Det luktar som om vi är i södertälje redan!" haha
Sen så gick vi lite runt å kollade lite, GOD I wish jag hade lite pengar.
I morn är det Patrik 1,5 som gäller, fan vad bra den måste va för att leva upp till mina förväntningar nu alltså.
SÅ nu så ska jag plugga lite, sen springa! sen sleepa!  (hah, juste, klassfotot kom i dag, koko)

Leverpastej med gurka!

soon baby soon

nä kanske inte, men jag kan inte släppa tanken på hur jävla skönt det måste vara att ba stå där med hjärtat i halsen å bara skrika " vi har tagit studenten!"
Kan se det framför mig, så jävla bra. men nog om det, det är  ju en ganska stor bit kvar tills dess, men det gör det lite lättare när det blir svårt, tänka på studenten liksom. ja, tänka på något annat också som kanske ligger lite närmare nutiden.
åå you make me happy!

Det gick inte så bra med pluggningen, jag glämde (glämde ja, stavfel där, correkt: glömde) min miniräknare hemma, lite konstigt att den heter mini räknare, är ju absolut inte det, den tar typ 4/36 delar av min väska. Det är ganska mycket med andra ord, anyways... ja juste,.. God natt var det!

aaw

i dag var det lite stressigt i skolan, men det gick för jag lever tydligen ännu.
Vi provade studentmössor. uuh det känns verkligen nära, men det är det ju inte, men man började ju tänka! Can't wait !
Sen så vårat strul i klassen om studentskiva och flak, man blir ju lättare irriterad av alla som kommer med klagomål men inte gör något åt saken, men klaga kan dom minsann.
nu blir det finally där vi sa att det skulle vara från början.
 anyways. Så  ja, så hade vi orientering i skogen. det va B to the LÖTT.
nu ska jag stressa ner med lite plugg, om det nu kommer gå. sen så är planen att springa men det vet jag inte om jag orkar pga denna headache of mine. We'll see.
sååå nu får jag lämna datorn för ett tag. 
     
later!

Lugg fh0 sshoo0eh!

äsch, nu har jag lugg. ovant liksom.
haha, ja

tack för i dag, nu ska jag plugga, träna sen sova !
så vi skrivs/läss väls i morn. < det där såg ju ut som en bra mening.

tomt för grejer att skriva om ?! kontakta inte mig. 

tjingtjolahej

I wanna ride it all night long

hah, kom till at tänka på att det kan ju misstolkas.
men det är faktiskt en låt som ligger å stör min hjärna kraftigt just nu, " life is a highway, and I wanna ride it all night long... lalalalallaaaa"
nu regnar det också, inte för att jag sitter ute, men ska snart bege mig ut i det. på min färd mot stan med Sofie.
Tänkte klippa lite på det fula håret of mine.
så nu kilar jag  ( ut i regnet )
btw. det är måndag i dag jue , YÄY, (not) 4 dagar kvar.

du du du du åå du

   hejsvejs

hell

fan vilket elände
someone give me a place to live !

nytt inlägg

torsdag ja. FREDAG i morn!
åå jag lääängtar. Håller på att bli sjuk så det kommer väl på måndag,  för i helgen är det no mercy för immunförsvaret! Hah, ALKOHOL. nä men jag vet inte. kanske ?! Jag vill jag vill

Nu ska jag plugga, sen sova, för i morn blir en låååååååååååååååååååååå ång dag. 
 

     han är så snygg lälälääälälä. 
puss hej 

&


endorfiner is the shit!

Det visade sig bli en helt vanlig onsdag afterall. Började dagen med psykologi som visar sig vara en rätt så intressang kurs. Kanske funderar på att ta B kursen efter jul också.
Jää, men sen så blev det tråkigare, till sist hade vi idrott med lite volleyboll. Sen så gick jag till huddinge med Christina, hon har nyss blivit blodgivare så jag fick följa med henne dit å tappa lite i en påse. Efter så fick hon en present och mat och fika och kaffe, så jag ska nog också bli blodgivare när jag fyller!
Efter jag tagit mig hem från sjukhuset, blev det en glass eller två.. eller tre!
Sen så var det dags att springa, så nu sitter jag här och känner mig jättebra. Endorfiner is the shit.

vatten runt viteryssland

Mjo som Emelie sa: " jag tar bara min slang, från svarta havet, så blir det vatten runt viteryssland! "
Yep, borde väl gå nu. Så inte bussen far i från mig. klockan är 08:33 på en helt vanlig onsdag. Eller kanske den inte blir så vanlig afterall!? ... hihi

.

 < Sean som Shrek

ja!

Katarina fixade min sida! wow det rimmade, HAH


mmmmh

Måndag måndag måndag. Dom tar visst aldrig slut.
Ganska så skön dag i skolan, men det här ordet måndag stör mig kraftigt.
Kom hem och sov från 1 till 4.
Nu ska jag plugga sen ska jag plugga igen fast på ett annat sätt. Träning i form av cooper-test. GOSH!
men något får mig att inte ge upp ! det är den där känslan igen, and it feels good!


RSS 2.0