sötaste studenterna '08

I dag åkte jag och Sofie ner för att vara i tumba när årets 3'or sprang ut. Det var första gången för mig, det verkade inte vara så där jätte-kul, men sötisarna som kom såg ju så glada ut så! Nallarna blev utdelade lite här och var och vi sprang runt i värmen och grattade alla kända och okända. Fick chansen att följa med ett flak också men stegen blev borttagen innan man hann gå upp ! det sög ju, men vi har ju fortfarande måndagen kvar, när våra egna 3'or springer ut!

 

image19
årets sötaste studenter!

emmmelie

Emelie är en riktigt söt tjej
Känner henne inte så där holabalola-jättebra, men det blir väl, hoppas jag of course! Hon brukar komma till mig på torsdagar mellan 17 och 18, för att lära sig norska. Så c'mon du också om du vill lära dig ett ganska så exotic språk! Yeah, vet egentligen inte så mycket mer. Hon går i broängen, hm och är ganska grym på att sjunga ?
Ja om flera beskrivningar är lämpliga till denna lilla tjej är det bara att kommentera! And that's about it.

PS, jag var tydligen tvungen att skriva, så då skulle jag skriva om något intressant, alltså Emelie, anbefalt av henne själv. Kan ju inte förneka det heller.

image16

nam

image15

bubbla

I dag är en dag då man inte orkar göra så väldigt mycket
Har ej sovit i natt heller som kanske är grunden till varför det blev en så slapp dag. Min mage mår inte så bra förstår ni, den bubblar och håller på. Måste ha ätit något skumt en av de senaste dagarna. Anyways så har jag faktiskt gjort lite i dag iaf, jag har jobbat lite på färgen, tvättat kläder, varit barnvakt, lagat mat, gjort lexor och nu snart ska jag ut å leka sportig.
Denna torsdag är bara en dag från Fredag och helg, 7 dagar från att Andreas, Oscar och gänget springer ut, 8 dagar från att kusin vitamin springer och bara 14 dagar från sommarlov! ( och man får ju inte glömma Sofie's födelsedag♥)

SOMMAR SOMMAR SOMMAR  ;det är mer min grej
image14

I really do miss you!

veckorna går så fort, Måndag .. Fredag.
fast nu är det onsdag. Dagen gick jävligt fort om man får säga så, vaknade och nu är klockan snart läggdags. Suttit med plugg hela dagen typ. It is T to the RÅK! men måste göras. Sen i morgon måste jag börja med min bildanalys också. Fuck it! Yeah, men kan ju glädja mig över att det är Sex And The City nu snart då! Om inte just nu faktiskt, men måste stretcha först, och sen duscha. Och sen göra lite historia? Hinner jag innan det slutar ?

JA, åså over t d andre språket! hihi som bare vi skjønne! Skull bare si at æ tænkt på dokker masse i det siste, med tanke på at æ ska gjør mæ en bestemmelse om æ ska bli her eller fær hjem igen. Dokker betyr så utrulig veldig veldig my, men æ føle at æ har det bra her!  har ikke bestemt mæ riktig enda, men Norge fær lenger å lenger bort. Så vi får se koss det blir, å i hvilket fall som hellst så må vi ikke slutt å hold kontakten !  

                  image13

Long long time ago I can still remember!


onödig dag

I dag blev ju bara en misslyckad dag i skolan.
Först presterar jag försova mig... Igen! Sen när jag äntligen har skyndat mig till skolan ändå härifrån, får man ju reda på att man inte har några lektioner för än 14:40!  Varför?! Lättare irriterad sätter jag mig ner för att nörda lite franska till på måndagen som kommer. Så jävla pinsamt att vara ända eleven i franskan HAHA man kan ju fan aldrig smita undan i mängden. Jag är den ända. Hallå....Hallå-lå? Ecko i klassrummet?
Sen så satt jag där ensam i typ 1 timme, innan Gabriella showed up. Lucky me, Vi  åt och sen var det bara 3 timmar kvar. Vi gick hem till henne för att hon skulle byta om innan hon skulle till stan med Sarah. Kom tillbaka till skolan och då var jag som tur inte ensam längre. Några hade kommit för att komma på historian. Behövde jag ju inte gå på eftersom jag har gjort klart arbetet ! *proud*
Italienskan var ju bara chill, vi såg The Postman. Så var det äntligen dags att åka hem igen kl 16:20.
Det är såna här dagar man verkligen önskar att man hade en bil. åå!
men men, måste väl hugga tag i naturen nu. som ska vara inne på tordag! Ohlala.
Insekter my ass!

                                                                Ta mæ i rævva!

pluttplutt

Sitter här i sängen å pluttar,
Maja ligger och stör mig bredvid!
Försov mig i dag så det blev ingen skola. Dåligt?  Inte alls, men i morgon blir det andra bullar. Känns som jag inte kommer orka nånting den här veckan. blää! fast det är ju cirka bara två veckor kvar. Kanske det kan hjälpa mig att prestera lite bättre, med tanke på att jag snaaart får inte-orka-göra-något-dag-ut-dag-in!
Ajj,  nu nyps hon också. så jag måste väl stänga av datorn !

                                       Gnite!

17 Mai, det er dagen HURRA !

Dagen före dagen blev det ett letande efter något att göra. Mölle blev det ända alternativet till att sitta hemma, men det frästade lite ändå. Men som tur va så fick vi komma över till Jocke and the crew. Dom kollade på hockey, och släppte in oss med ett krav att inte ställa oss framför tv'n. Too many people in one sofa, en tv och en väldigt trött värd. Absolut värt det ändå. Vaknade tidigt men glad.
17 Maj blev inte så bra, dåligt väder också, men får se vad som händer i kväll. Norge ska röja !

    
 


jävla dilemma!


Min hjärna sprängs snart, jävla beslutsångest!
Vad ska jag ta mig till, det finns lika många anledningar för att stanna som att åka hem till Norge, men just nu känns det som argumenten för att stanna är en lite pytte-liten aning större. Pratade med rektor och en annan bärta i dag, fick veta att det kommer ett bli ett jävla helvette i 3:an för mig, om jag ska försöka få bättre betyg, bara för att dom inte kan ge mig bättre än ett jävla G på ALLA mina norska betyg. Soo, det betyder att i trean kommer jag, förutom allt annat jobbigt skolarbete vi har, så kommer jag behöva ta prövningar i Svenska A, Historia A, Datakunskap, Estetiskfuck, maybe Matte A, + prövningar i det jag vill få bättre betyg i , dvs allt förutom Matten PLUSS projektarbetet! How AM I gonna manage!?
FUCK it! men ändå vill jag stanna på något sätt, konstigt men sant! Ser ut som jag måste plocka fram nörden i mig igen, å börja jobba! Hard work work!

                                                               Crapy mondays!

slutet på veckan


Gosh, den här helgen har varit solig till 1000! Jag blir så glad när jag vaknar och ser att det lyser runt rullgardinen . Det kan bara betyda att dagen blir bra! Det lyste på fredag, det lyste på lördag och det lyste på söndag !
Fredagen blev lite si som så, men vi tog igen det på lördag! Kanske lite för mycket ?
Söndagen började bra, tills jag skulle hem och svimmade på tåget! :-O en snäll främling hjälpte mig upp och jag kunde nästan inte andas. Jag klarade efter ett tag att gå upp trappan i Älvsjö och dra mig in på Pressbyrån för att köpa vatten, USCH! det kändes inte bra, särskilt inte när alla bara står å glor.
Nu är jag hemma och druckit så mycket att jag pissar varannan minut! Later kanske det blir rulle hos Zirre, får se!

                                               Later guys!


pics from Saturday night
  

Ellinor satt i granen (Ekorrn satt i granen)

Ellinor satt i granen
skulle grilla korvar
fick hon höra Daniel
då fick hon så bråttom
ramla på sin ha-andled
stötte hon sitt lilla ben
och den långa fina käken!

image4

'cause I've got my eye on this other guy!


Jag är så jävla bra, har klarat av en hel måndag igen. Proud!
Värkar lite som jag klagar en del över mina måndagar :) But it's surprising hur bra dom blir nu för tiden!
Anyways! Det har ju varit lång helg nu ju! Skönt var det! Det behövdes verkligen också. Förutom att jag har lyckats blivit förkyld av nån anledning var det en vällyckad vecka! Valborg var jag med Killarna Kills och Girly Girls! Hemma hos Victor, Mat och dricka där, sen skulle dom på skiva. Behöver inte säga mer om det, annat än man ville åka med. Då tog vi tåget till Tullinge istället, där bodde det en snäll tjej vid namn Ellinor som hade ett liten stuga men vattenpipor i! Rökte på som fan, å det kändes! Snurrig som en ... snurr? Vi kunde ju inte vara där forever and ever så för eller senare åkte vi därifrån med en irriterande jävel efter oss! Efter ett å annat hej till dom som kom i taxin tog vi bussen hem. ( Sofie, Zäta och jag)
..blabla Torsdag var det fika i stan med kussikuss, Sara och Elin!
Så hoppar vi över fredag och lördag innan inlägget blir för långt hihi!

                                               Så, överstått och klart. Later!
 < Rök-Karin och Aron


RSS 2.0