Proud!

I'm proudly presenting my most beautiful masterpiece Sofie Holgersson .
                                                                                    
                                                                                 Snyggast i stan!


MADE BY  Karin Margarin

Bättre tider?!

Åå, i dag är en dag som är rätt inholdsriks-död, men fortfarande är jag skit glad! Det känns riktigt bra för tiden, hur kommer det sig Karin..

Så lång i lovet har jag inte gjort mycket, lite dåligt kanske, men alla jobbar ju också så. Jag har varit på Åland föresten ! Med Ellinor, som var mysigast! Det kanske kommer en bild eller två senare.
 
Annat än det har jag inte gjort. Vaknat sent på dagarna och tagit det jävligt lugnt. Fast i helgerna har det ju hänt lite grejer.  Senast i fredags var jag på årets sämsta fest, men det var ju också en upplevelse. I går var jag inte på den bästa heller, men det funkade ! Öl-spelet och lite flöte-krig! Sen bar det hemåt ensam på bussen där jag somnade, men lyckligtvis vaknade när vi stod på min bussplats.

Nu är det heller inte länge kvar tills jag åker till Spanien och blir neger! Can't wait!

P.S. Jag är grym på hårfrisyrer. hihi, lyssna bara på Nina Gunkes frisörska! Vad är det jag inte kan är frågan...

Midsommarafton

Yeah, det blev mitt första firande av midsommarafton. Det tog plats i Nykvarn faktiskt. Jag träffade en hel del nya folk. Emelie som jag åkte dit med var med på äventyret. Mitt mål var att bli så aspackat full att jag knappt kom i håg vad jag hette, men öl är så lite gott så det blev inte riktigt som planerat!  Sen när festen börja ta av, skulle Emelie, Stefan, Jesper och jag börja rulla hemåt. Först blev det något strul med iglor å grejer, kommer inte riktigt i håg varför, det jag minns derimot var att det var en jävla bit å gå. Sen när vi entligen kom fram bodde typ alla dom kände i samma hus. (asså dom hade var sin lägenhet) men i samma höghus. Whatever, vi somna inte för än 6 på morgonen. Jag fick nämligen inte sova innan jag hade erkännt att Metallica var bäst! Jag skulle också tidigt upp och det verkade ingen vara så glada över, hehe! Sen tog jag bussen hem, jätte med bak-is, inte särskilt kul. Kom hem och fick knappt lägga mig ner innan Sofiepropp kom! Så hon har varit så snäll att hjälpa mig i dag att vara barnvakt, en riktig snäll brud det där. Bara legat å slöat hela dagen, varit på Mc Donalds och kittlat varandra! tagit det GALET lugnt om man får säga så.

Innan mina ögon kollapsar hära, så ska jag bara säga att jag ska åka till Åland i morgon! Wiie. Så det är inget sånt hära nätvärkSLASHpinnar på telefonenSLASHtekning där borta. Don't have panik om ni inte får svar på era viktiga sms! He,   he. (leka populär liksom)

Det va nog det hela för denna gång, så ses vi en annan dag! Ait?

Inte för än 01:52 är det natt i Karin-land

Another meaningless waste of time! Denna hm om jag minns vilken dag det är... Ja?! Onsdag? ..har jag inte gjort något som hällst! Har gått från datan till tv'n hela dagen, och i bland är det rätt skönt, att inte göra en enda jävla grej. Egentligen var planen att åka till kungsträdgården å kolla på fotbollen, men fan den dära vädergubben kan aldrig bestämma sig! Så det blev en hemmakväll med popcorn och Sex and The City maraton ! Just perfect for the evening. Så i pauserna switchade man till matchen, som ändå inte var något att kolla på eftersom Sverige tydligen inte hade nån chans mot Ryssland. Nix!
Så i morgon får jag dra mig ur sängen och faktiskt göra något, plugga lite till prövningen kanske ? Nää, don't think so. Har fortfarande inte riktigt kommit in i sommarlovet än. Går liksom fortfarande och väntar på helger.
Hur som hällst, nu är det i alla fall dags att sova lite.
                                                                                       Nite!

Suck!

Jahaja, nu har jag varit långt ute i skärgården. Närmare bästämt Örskär, inte så jaevla kul egentligen. Turen dit tog ju längre tid än uppehållet. Så nu sitter jag här med skavsår i arslet efter all bussandet. Mamma och hennes fyrar alltså.
 
  
 

Helg helg sommarlov helg?

Fredagskvällen var jag ovetande på vad jag skulle få uppleva i helgen. Den slutade riktigt bra faktiskt.
Började allra först med att ta mig till Salem hem till Ellinor och hennes enligt Robin underbara hus. På kvällen bjöd hon dit några för att helt ensamma med dricka ville vi inte vara. Vi hade det riktigt trevligt, av det jag minns iaf. Dagen efter vaknade man lite snurrig och vi gick igenom gårdagen. Lika roligt och pinsamt att höra vad man gjort som man inte har något minne av.
Mitt busskort hade gått ut dagen innan, så jag var rättare sagt stuck i Salem, störde inte mig så mycket egentligen, jag hade ju trots allt Ellinor. Vi tog det jävligt lugnt den dagen innan vi på kvällen taggade till oss för att åka till Bremora och Emil!
Där var det folk man inte hade träffat på en stund och folk man hade träffat på en stund, och folk man aldrig hade träffat på en stund. Det var riktigt roligt det med. Så nu från det jag vet, så blev det en vällyckad helg. Hoppas det fortfarande håller sig så och ingen kommer och berättar pinsamma saker.

P.S bussmän är dumma ibland! riktigt jävla dumma! ( Iofs, inte bara bussmän, många andra också..)
                                          
                                                              That's about it!
                                        


.


Since I lost you I've lost myself


uppdatering uppdatering
eller kanske inte? Det händer inte så mycket nu för tiden annat än att jag fått sommarlov! Det började ju bra, men nu blir det bara mörkare och mörkare! Inga pengar har jag heller, så jag kan inte vara med på något kul. Let's just face it, jag måste nog börja jobba! och jag som aldrig ville bli vuxen. Yep, jag fick aldrig leva. Vädret suger ju också, vart tog solen vägen? hoppas den kommer tillbaka så jag har något att glädja mig åt. Sol kostar inget
                                                            
                                                                                

Elin pelin pling!

Kusin vitamin sprang ut i fredags!
 

She's the best!

Sommarlov ?!

Mitt huvud är inställd på sommar, men i verkligheten är det fortfarande skola och skit mycket jobb! Trevligt att allt blir så stressigt mot slutet hela tiden. Allt verkar omöjligt svårt, men hallå?! nu är det bara 2 jävla dagar kvar!
Inte har jag haft tid till att koncentrera mig heller, har så mycket annat i hjärnan just nu. Trodde jag hade bestämt mig, men veta fan nu alltså. feels like it's slipping away!

RSS 2.0