make me up

Spexfotot var jävligt varmt,
jag och Emelie delade sopsäck och skulle föreställa trash tillsammans med Kattapatta, Linda, Christina och Sara, resten av klassen också förstås, utklädda till något annat. Det gick väl sådär va?! ingen hade nån aning om hur vi skulle stå eller något, SP06B by night liksom , yeah right!
Anyways, därifrån hade jag bara en timme på mig att ta mig från tullinge till drottninggatan och make-up store. Jag hann precis. Sen efter lite sminkande och rådgivning såg man ut som en liten docka. Jag fick ju handla lite också, för 495 krunur. JA; där sket dig sig ! Fan vad grejer hon lura på mig, jag ville inte ha allt det däär :( eller jo men fan vad dyrt det blev, total : 1730 kr. SKOJAR DU MED MIG ELLER ?  Nä, för tänk att jag gör inte det. Jag fick själv betala 1230 kr. buhu. vad är det för fel på mig, kan jag inte säga nej eller ?!
blää , det tog suget ur dagen den dagen .
Så har jag tränat lite också, det känns ju bra.
men nu är jag sliten och känner verkligen för att gå å lägga mig,

                               Gnite Y'all


 < ser ju fan inte klok ut häradåmen

 < med pro smink på !


ijjaijjaoo

Onsdag!
bara 2 dagar kvar tills det blir helg igen ! ååå jag kan inte vänta.
Skolfotot blev tagit i dag btw. Bäst för Rita eller vad hon nu hette att det blir bra.. Otherwise?!
I morn ska spexfotot tas också, haha vilket tema. eller jag menar vilket tema frågetecken ? JARÅ , vi kör på sopsäcken you guys! Inte så inhållsrik dag egentligen, men jag ska bli bättre på att blogga nu. JA juste i går va jag på bio å såg The Dark Knight och den va ju snarare väldigt bra, med Jens :D

Helg helg helg

snart snart snart!

blä

Nej nu serdu, nu är helvette lös igen. Skolan har börjat! I dag va liksom den riktiga dagen. Började dagen med religion, vilket faktiskt värkade lite intressant (som säkert kommer ändra sig under terminen) och det var också det ända.
Efter den lektionen hade jag inte mer, HAH tänk om måndagarna kunde vara så hela tiden, men icke sa nicke, det blir det inte. Vårterminen kommer bjuda på härliga stunder från 09.40 till 13.40 utan lektion. Someone kille the snubbe som gör schemat. Anyways.. I dag kom klassens nya elev, som faktiskt är utbyteselev från Italien. Hon heter Lucia och ska vara här ett år. Exciting it vill bli. SCHTMMT. Blabla,
Har jag gjort klart träningsuppgiften också, nu gäller det bara att utföra den, HAHA. Du är bra rolig du Karin.
Sen så nu har jag inget att göra som vanligt, så jag kanske ska gå å hyra mig en rulle, sen sova och se vad morgondagen kan bjuda på !  *knis*

över'n'ut!

Reality och regn

Nu är det faktiskt evigheter sen jag va här inne, men det har ju varit SOMMAR, och då har jag inte tid med datan. 

Norge var great! Alla som jag saknat. Uppdatering behövdes verkligen
Spanien var också trevligt fast där var det inte lika mycket att göra annat än å ligga i solen å steka!
Nu när man är tillbaka igen och redan blivit blekare än någonsin, så känner man att man är back to reality och regn. Skolan börjar fan på Torsdag, men ser det från den ljusa sidan, ska bli kul att se alla igen. 
Hade prövning i dag btw, konstigt att komma till skolan igen. Den gick ju bara hyfsat bra, hoppas jag består. I morn ska jag på bio med Sofie och Ellinor! Mamma Mia tror jag nog jag kan se hur många gånger som hällst. Innan det måste jag till skolan igen för atter en prövning, datakunskap liksom. Består jag inte det nej då serdu, vet fan inte jag längre.
Christ, städning nästa, ser inte ut här. 
 
Hey hoe let's städa upp this mess!

RSS 2.0