Promise means

Vi kanske kommer stanna här föralltid, ...nynnar på en egen-översatt låt. 
 
Idag är det Torsdag både i kalendern och på riktigt. De senaste dagarna har man liksom inte vetat vilken dag det varit. Det blir liksom så när man har så mycket och så lite att göra och helgerna går in i varandra. Tänk när jag var liten, då tyckte jag alltid att det var år mellan varje gång det blev fredag och man fick göra som man ville. Nu däremot får man även lite ångest över att tiden går så snabbt. Åldersnoja 2.1.    <------  just precis, om bara några få dagar har det antagligen redan blivit november och kanske även den 18:e dagen. Hujedamig, då är det inte längre Forever 21, mer tjugotvå-går-mot-sjuttiosju. 
 
Det jag ville skriva ijäntligen har jag nu glömt bort.                 Jag sålde precis en grej och tjänade mig en slant så jag kan ta tåget hem från Stockholm på söndag (glädjs ej över det tjuv! Jens kommer vara hemma). 
 
 
JO nu kom jag på det. Jag kollade på Nybyggarna från kanal 5 till lunchen idag. Och man liksom blir så motiverad på något sätt. Tänk om man kunde vara lika mycket till tjänst för samhället som man tänker sig i huvudet, men som vanligt fastnar man i sin egen viktiga röra som ska redas ut innan man kan hjälpa andra.
 
 
Genomförde i morse en powerwalk på en knapp timma, lite senare idag ska jag till Actic på provträning med PT, sedan ska jag simma lite i vatten innan jag far hemåt för skissande av produkt, vars produkten skapa ett behov. Blir frusterad när jag tänker på det, så förslag tas emot med öppna armar.
 
 
 
 
 
Ha en strålande fin dag! 
 
Angenämt och adjö
 

kirbur (rubrik baklänges för den tröge)

Hej bloggeeen
 
Här regnar det idag och filmen i går var bra.
 
Inte ens idag har jag blivit bättre på snor-fronten, men halsen kommer och går, inte bokstavligen alltså men.
Dagen har tillbringats hemma och det har inte hänt annat än att det har blivit riktigt rent här. Städat i flera timmar till gamla godingar på stereon. Mysigt det med faktiskt!
 
Imorgon hörreni är det City Art Link i staden och dit får ni gärna komma och kolla på fint handgjort av programmets studenter. 
 
 
 
 
Nu ska jag hämta min bonus på Slotomania

inläggenzieh

It tastes... it tastes... It tastes like illness in my throat! 

Nu har det officiellt gått tre veckor på min sjukma och den går officiellt inte över. 
Drack te med KRAFTIGT mycket ingefära igår, som jag trodde skulle resultera i ett tillfrisknings-kalas (ni vet, ett sånt där, som alla känner till..    ..)... Men besvikelsen var stor i morse när jag vaknade och näsan och huvudet var lika täppt. 
 
Någon som har tips på bra kärringråd som det så fint heter på grannspråket.
Måste kura kura kurera mig.
 
Dagarna här i linkan går fort och jag trampar i samma lera dagarna till ända. Bryter samman lite på kvällskvisten och får en up-swing igen innan läggdags men på morgonen är det samma röra i huvudet igen.
 
Slänger upp eine fotografien inlägget till ära.
 
 
 
 
 
Och ikväll är det att bänka framför filmduken med Jessica som står för tur! Heja heja Persbrandt

glader

Idag är en bra dag! 
Idag hade vi heldags workshop i keramik. Fick flyt och gjorde en hel del saker, fick även prova på porslinslera som funkade fett att dreja med. Fetare än de andra lerorna det vill säga, imorgon är det tillbaka för att dreja av och kanske göra klart för skröjbränning. 
 
Mycket trevlig dag med trevliga människor. 
 
början på något fint, förhoppningsvis!
 

happily ever after

Som jag själv har förstått är det hela som gått förbi! Det känns bra ända in i hjärtroten.
Tomorrow will be the first day of the rest of my life (naaw, klichè)
 
Jag gillar kliché
 

RSS 2.0