ein bestfar å vende seg til

redovisningen gick bra. hoppas att de tycker om den. och väljer vår, sen så kan vi vinna, det visar sig att de tycker om den så mycket att de vill visa den för hela världen, sen vill de visa sin tacksamhet och bara ge oss miljonvis med pengar, så blir vi jättelyckliga så där lite över en natt ungefär. Det vore väl bra deT? men ack nej så funkar det inte för mig, eller någon annan, hoppas jag. Hur gör man då? tänk nu när man ska upp å ställa ut på Formex, vad säger man om det kommer en främling och vill prata? " Hej köp min grej!" Fän! Jag vet inte råd...

flashflash

hejjjjjj

hör och häpna i dag har vi gått över en mil, mer exakt 11 km. Let there be a celebration with fireworks in your mind!
guu va man kan bli glad. Även adrenalinet har pumpat lite då jag också i dag knyckte tillbaka cykeln från cykelknyckarn själv. Ligistlagliga Karin är ett passande smeknamn som jag inte vill gå under längre än till 22:03 i kväll only!

annars luktar gipshanden surt och jag har klarat av en vecka sedan det nya, bättre året 2012 började.

Glömde fota dagens påse idag så jag bjuder på detta istället


åt en bojabärjs

hon sa nu tar jag dig till himlen, ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden.

heh, fast på min hjärna för att uttrycka mig mildt,

det går undan i prommislängder nu, 8km going on milen imorn hoppas jag.

här är dagens påse varsågod


kvittrkvittr

även om fåglarna kvittrar och sommarn snart är här så har jag min egna sista lilla julmorgon idag, tänk vad det har gått fort, har inte riktigt hunnit slappna av och tänka efter riktigt, det gick för snabbt för mig även om det gick långsamt i gipsväg så att säga.

Idag blir det handikappsstädning och promenad och i kväll kommer Miranda hit för lite mys

Have a nice one!


jAnnuar

todays challenge: sätta upp håret i snodd med en hand, prova vettja, kan tipsa om att det är lika svårt som att slicka sig på armbågen.
Ja idag, efter att ha gått lite och duschat ( typ det man hinner med på en dag som handikapp) så har jag vart på middagsbesök hos MysigaMiranda, fett god mat och en mycket trevlig stund.

undrar vad jag kommer hinna göra imorn

tack


ska vi göra något äckligt, baby?

Det har varit en tid nu, också känd som jul. Sedan sist har det hänt, för längre sen opererade jag min handled. Nu när jag har fått lånat en kappa är jag hand-kappad. Känns inte så där överförtjusigt bra, men snart har hälften av tiden gått. Julen var här och familjen med, kläps gavs och ficks och maten var ljuvlig. Nu när nyårslöftet fortfarande inte är brutet känns det lite som vi går mot vår och bättre tider. Tänk vad jag tänker mycket på att få ta av gipset! Som annat jag kan berätta så har jag köpt mig ett block som resulterade i att jag började rita istället för att göra måsten. I samma köp fick jag med mig en lur som jag har förälskat mig i. Du kan få se


RSS 2.0