Mañana mañana
Här går jag på min bättringsväg mot friskhet och när jag kommit fram börjar det något alldeles nytt, det nya och så mycket bättre kapitlet!

Har en hel del att se fram emot nu vilket kan hjälpa mig massor, förhoppningsvis en resa till jul och norgebesök till våren. Tror inte höstmörkret kan knäcka mig nu inte!


Hoppas att allt som sitter i mitt huvud kommer ut på papper, låt fantasin flöda   ..


fiskars

Hemkommen från staden!
Jisses det är folk i stan i dag, det finns anledningar också iofs, som at det är stadsfest tex. Det står mängder med matbodar, blombodar, korvförsäljning, politikerbodar, polis-, ambulans-, brandbilar, tivoli och inte minst ett hopptorn!

Nu vet jag vad jag vill ha i tjugoårspresent! Om det gick att hyra ett sånt hopptorn skulle det lätt kunna bli världens fest, typ som "My Sweet Twe-enty" på MTV, eller inte..

Nu är allt nästan klart inför skolan, har handlat en hel del av det som står på listan men det återstår en vanlig penna, pännfodral och skiss- och ritblock i tjockare size. Hittade dem här på Clas Ohlson till en bra peng, det dyraste var nog high-tech saxen till 199, helt onödig men jag gillarn!


fredag, en vecka och tre dagar

KVAR..

tills jag börjar i skolan nämligen, vilket betyder att jag imorn ska ut å handla allt det som behövs handlas faktiskt!

Svårt att se vad jag skriver nu som tårarna bara rinner och rinner, inte av gråthet men av sjukhet. känns som jag aldrig blir bättre. Förkylningen ger så på ett nytt organ varje dag!

Cyklade förbi LIU ikväll bara för att kolla in läget. Mycket snygg märkesbacke nu när den är nymålad. Ser fram emot nolle-p nu!

Imorn ska det hjälpas bäras då Fabian blir ny-gammal linköpingbo

...

märkesbacken


our new computer

atschjo

eller hur stavas det?!

Det är så det ligger till nu! Medan Jens har börjat i skolan ligger jag hemma och nyser. Tur att man inte själv börjar för än den 30:e, tur i oturen!

Faktiskt så har vi införskaffat oss en dator i vårt hem nu. Jens har pillat hela eftermiddagen och jag har halvsovit i ett hörn med uppstoppat näsa! 

Vi har hämtat ut packet på posten så det räcker för i år kan jag säga. Det har hämtats datordelar tre olika gånger och mina skor som jag beställde tidigare kom och ska tråkigt nog tillbaka igen. Skorna var fel så imorn är jag tillbaka på posten.

Så det som behöver göras nu är att bli frisk och rask till skolan begins!


there they are!

påckad mys!

Nu har jag någonting att berätta här!

Imorse när vi vaknade så var min första tanke "har jag kommit in?" Jag tog min in till köket, startade datorn och gick in på studera.nu, där var det. Andra urvalet var klart! Pulsen gick på högt varv och jag var osäker på om jag ville se resultatet. Vi vågade nästan inte titta när jag loggade in, hoppade och skrek lite först innan jag skrollade ner og jag var därmed ANTAGEN! wiho sa jag då   (eller nä, lite mer JAAAAAAAAAAAAAAaaaaAAAAAAAa! sa jag nog om jag tänker efter)


Så om inte alldeles för länge är jag student vid Linköpings Universitet.            coolt
Några kvartar efter kom det två installatörer som gärna ville göra fint i köket, jag hjälpte dem lite och en dryg timme efter stog det en fräsch kyl och frys där. Härligt, viskade jag för mig själv och log (utropstecken)
Vi hurrade lite för utsidan och bekymrade oss lite för insidan, det är konstigt, det ligger bara mat på en av 8 hyllor och det känns lite tomt.

Sedan har vi cyklat runt i stan och inhandlat lite skit. Ice crusher, grillborste, peppar, maskeringstejp och dill!PACKAD MUS!

Detta fält måste fyllas i

Agusti är det! sista månaden på sommaren och det har så långt hänt lite saker i alla fall!
I går redan var det min dag, altså Karin dagen! Grattis til alla Karinar.
Efter hint och bönande fick jag min överraskning, Han kom med ljusdekorerad ben&jerrys glass = en glad Karin

Kan också berätta att ett par vibram bikila är beställd och springa ska bli min nya grej framöver. Jens sitter här bakom och klagar över att han är bättre på bilspel. Ja precis, vi fick ju PS3 av far när familjen var här och hälsade på.

Annat än det har vi också sett Fabians nya lya, snyggt golv och fel färg i taket. Medans han var nere passade vi på att köpa skrivbord och en blomma till lägenheten (ja, det är det jag sitter vid nu).

Så till sist är det inte så mycket mer min hjärna kan trolla fram här, förutom att jag väntar och väntar i spänning på att andra urvalet ska bli klart! Låt det va min tur den här gången, jag vill så gärna!


RSS 2.0