1 dag kvar i Mars och sommartiden är tillbaka

Egentligen 2, med i dag, men i dag vill jag inte räkna med. Är hemmavarande, har gått och blivit sjuk. Tänk! jag har klarat mig genom hela vintern. och NU, ska det slå in. Jag fryser samtidigt som man svettar och halsen är som ett sugrör med massa svull. Det går knappt att andas. jobbigt.. 

sommartiden är tillbaka, men önskar att det skulle märkas lite mer, t.ex med lite mer värme och sol. Trött på att när det äntligen börjar kännas lite som vår och man blir glad, så kommer snön som en partypooper och förstör allt. just nu är det ju fint, men det håller väl inte länge till snön kommer igen. 

En grej till. Jag har också varit dum. Det känns inte alls bra. Jag råkade glömma en viktig persons födelsedag. 
FÖRLÅT EMELIE, det är helt okej om du skjuter mig (eller drar några norgeskämt) i dag eller i morn.  
Grattis så mycket på din dag igår, bästa Emelie som finns!

On top of this unbelieveably crappy day, har jag fått hicka nu. Jag ska gå och gömma mig i ett skåp och inte komma fram förän lågkonjukturen är över.

ischlo-pischlo

Det är så underbart skönt när solen skiner, och det gör den i dag. Våren är verkligen på väg.
Det kändes när jag var ute på en liten springtur i dag efter skolan. Solen värmde när man kämpade sig fram längs stigen. Måste stretcha noga i dag. Var på Karbin klätterhall, spännande att få prova på det. Lite läskigt i början, men sen gick det bättre, kändes konstigt att bara släppa väggen och lita på den som stod där nere för att hoppa ner igen. Så i dag är jag lite stel i vaderna.

I kväll är det utgång, mp06:s skiva på bluemoon bar. Får se hur det turnar out. Är ju trots allt skola i morgon, så det blir nog inte så sent.  men vad ska man ha på sig? 

mycket att se framemot nu ; typ bara 70 dagar kvar till studenten, 2 veckor till påsklov som också innebär flytt! det ska bli så kul! Känns som det går framåt i alla fall.
 

you and me making memories

Studentmössan har kommit och bloggandet går sakta.
Tillvaron känns betydligt mycket bättre, men inget jobb än.
Katarina är så fin, inte bara det, hon är 18 också.
Slutade efter matteprovet som jag inte vet hur gick, lunchade med Jens efteråt
The Hills avsnittet är slut och jag ska snart börja röra mig mot Älvsjö


Projektarbete är inte min grej alltså


baby you're so good to me

lovet är snart slut och det känns jobbigt. mycket som ska göras framöver, viktiga saker och mindre viktiga
om en vecka och en dag fyller Jens år, måste ju fixa något. Sen dagen efter är den fanimig ännu en älskling som fyller år. Lilla flickan Katarina ska bli stor, närmare bestämt 18.
inte nog med det heller, men just i dag är det precis 3 månader kvar tills vi tar studenten, men allra först är det studentskivan som står för tur. Sälja biljetter Karin. någon som vill köpa ?
min plånbok har varit tom i nån månad nu, och jag tycker synd om Jens, så snart ska jag söka jobb också. Grejen är att det blir ju lite svårt när man inte vet vart man bor om en/två månader. typ i Södertälje?  mm, faktiskt. kanske finns en lägenhet där som Jens ska få.
men det ska nog lösa sig, snart är det ju påsklov, om inte mer än 5 veckor. Det ska bli skönt, behöver det känner jag. Saknar mina norrmän.

Du och jag

RSS 2.0